top of page

Afro Beat Club

Public·22 members
Nestor Guriev
Nestor Guriev

Ledeno Doba 4: Kako preživjeti gusare i kataklizmu (sinkronizirano) | online film besplatno


Ledeno Doba 4 Sinkronizirano Na Hrvatski Cijeli Film
Uvod
Ledeno doba 4 je četvrti nastavak popularne animirane franšize o avanturama životinja iz ledenog doba. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i može se pogledati online besplatno na raznim streaming platformama. U ovom članku ćemo vam reći više o radnji, recenziji i ocjeni filma.
Ledeno Doba 4 Sinkronizirano Na Hrvatski Cijeli FilmŠto je Ledeno doba 4?
Ledeno doba 4 je animirani film iz 2012. godine koji je režirao Steve Martino i Mike Thurmeier. Film je producirao Blue Sky Studios i distribuirao 20th Century Fox. Film je nastavak na Ledeno doba 3: Zora dinosaura iz 2009. godine i četvrti dio u serijalu Ledeno doba. Film je zaradio preko 877 milijuna dolara širom svijeta i bio nominiran za Oscara za najbolji animirani film.


Kako gledati Ledeno doba 4 online besplatno?
Ledeno doba 4 je dostupan na DVD-u i Blu-rayu u Hrvatskoj, ali se može i gledati online na raznim streaming platformama. Možete ga gledati na svom računalu, pametnom telefonu, tabletu ili smart TV-u s internetskom vezom. Evo nekoliko načina kako gledati Ledeno doba 4 online besplatno: • Posjetite web stranicu Crtici.eu koja nudi sinkronizirane crtane filmove na hrvatskom jeziku. Nađite film Ledeno doba 4 i pokrenite ga na svom uređaju. • Posjetite web stranicu Jockantv.com koja nudi online sinkronizirane crtane filmove. Nađite film Ledeno doba: Veliki udar koji je peti dio u serijalu Ledeno doba i koji se nastavlja na radnju iz četvrtog dijela. Pokrenite film na svom uređaju. • Posjetite web stranicu MojTV.hr koja nudi informacije o TV programu, filmovima i serijama. Nađite film Ledeno doba 4: Zemlja se trese koji je alternativni naziv za četvrti dio u serijalu Ledeno doba. Pogledajte trailer za film i saznajte kada će se film prikazivati na TV-u. • Posjetite web stranicu Soundcloud.com koja nudi glazbu i podcaste. Nađite podcast Ledeno Doba 4 Sinkronizirano Na Hrvatski Cijeli Film koji vam daje pregled filma i savjete kako ga gledati online besplatno. • Posjetite web stranicu Hub.docker.com koja nudi softver za razvoj aplikacija. Nađite projekt withdlencobec/ledeno-doba-4-sinkronizirano-na-hrvatski-cijeli-film koji vam omogućuje da preuzmete film na svoje računalo i gledate ga bez interneta.Radnja filma
Film prati avanture Mannyja, Diega i Sida iz ledenog doba koji se suočavaju s novim izazovima nakon što se kontinent podijeli zbog kataklizme koju je izazvao Scrat s njegovim žirom. Trojac se odvoji od ostatka krda i plovi na ledenoj santi koja ih odnese na epsko putovanje morem. Na tom putovanju susreću nove likove i opasnosti, kao što su gusarski kapetan Gutt, sirene, divovski rakovi i oluje.


Manny, Diego i Sid na epskom putovanju morem
Manny je mamut koji je zabrinut za svoju obitelj, suprugu Ellie i kćer Peaches, koje su ostale na drugoj strani kontinenta. On se nada da će ih ponovno pronaći uz pomoć svojih prijatelja Diega i Sida. Diego je sabljasti tigar koji se zaljubljuje u Shira, ženku sabljastog tigra koja je dio gusarske posade kapetana Gutta. Sid je lenjivac koji se ponovno susreće sa svojom obitelji koja ga je napustila, ali ubrzo shvaća da su oni samo htjeli ostaviti njegovu baku Granny koja je stara i luda.


Scrat i njegov žir u svemiru
Scrat je vjeverica koja je opsjednuta svojim žirom i zbog koje se događaju razne katastrofe. U ovom filmu on slučajno aktivira leteći tanjur koji ga odvede u svemir gdje nastavlja svoju potragu za žirom. On pritom utječe na kretanje planeta, mjeseca i asteroida te uzrokuje još veće promjene na Zemlji.


Susret s novim likovima i opasnostima
Na svom putovanju morem Manny, Diego i Sid upoznaju nove likove koji im pomažu ili odmažu u njihovoj misiji. Neki od njih su: • Kapetan Gutt - zli orangutan koji je vođa gusarske posade koja otima Mannyjevu ledenicu. • Shira - ženka sabljastog tigra koja je dio Guttove posade, ali se zaljubljuje u Diega. • Louis - mali mišoliki glodavac koji je najbolji prijatelj Peaches. • Ethan - mladi mamut koji se sviđa Peaches. • Sirene - morska bića koja mijenjaju oblik prema željama onih koji ih vide. • Mannyjeva obitelj - Ellie, Peaches i ostali mamuti koji su ostali na drugoj strani kontinenta.Recenzija filma
Ledeno doba 4 je film koji ima svoje prednosti i nedostatke. Neki od njih su:


Prednosti filma
Zabavan i duhovit humor
Film je prepun smiješnih situacija, dijaloga i likova koji će vas nasmijati do suza. Posebno se ističe Scrat i njegova potjera za žirom koja je uvijek urnebesna i kreativna. Također, film ima puno referenci na druge filmove, poput Titanika, Hobita i Pirata s Kariba, koje će zabaviti ljubitelje tih žanrova.


Dinamična i uzbudljiva animacija
Film je vizualno impresivan i bogat detaljima. Animacija je fluidna i realistična, a boje su žive i raznolike. Film nudi spektakularne scene akcije i avanture na moru i u svemiru, koje će vas ostaviti bez daha. Film također koristi 3D efekte koji dodaju dubinu i dinamiku slici.


Simpatični i karizmatični likovi
Film ima mnoštvo likova koji su zanimljivi i privlačni. Glavni junaci Manny, Diego i Sid su već dobro poznati i voljeni od publike, a u ovom filmu dobivaju nove izazove i razvoj. Novi likovi su također zabavni i raznoliki, kao što su gusari, sirene, rakovi i Granny. Glasovna gluma je odlična i prilagođena likovima.


Nedostaci filma
Predvidljiva i klišejna priča
Film nema originalnu ni zanimljivu priču koja bi vas iznenadila ili oduševila. Priča je vrlo slična prethodnim filmovima iz serijala, a zapleti su već viđeni u drugim animiranim filmovima. Film također koristi puno klišeja i stereotipa koji su dosadni i neinventivni.


Previše podzapleta i likova
Film pokušava ubaciti previše stvari u jedan sat i pol vremena trajanja. Film ima previše podzapleta koji se ne razvijaju dovoljno ni ne povezuju se logično. Film također ima previše likova koji se ne ističu ni ne doprinose radnji. Film gubi fokus i ritam zbog pretrpanosti sadržaja.


Nedovoljno razvijeni odnosi među likovima
Film ne uspijeva stvoriti uvjerljive ni emotivne odnose među likovima koji bi vas privukli ili dirnuli. Odnos između Mannyja i Peaches je površan i neuvjerljiv, a njihov sukob je brzo riješen. Odnos između Diega i Shire je prisilan i nezanimljiv, a njihova romansa je bez kemije. Odnos između Sida i Granny je dosadan i iritantan, a njihova dinamika je repetitivna.


Zaključak
Za koga je film namijenjen?
Film je namijenjen za djecu i obitelji koji vole gledati zabavne i šarene animirane filmove s puno humora i akcije. Film je također namijenjen za fanove serijala Ledeno doba koji žele vidjeti nove avanture svojih omiljenih likova iz ledenog doba.


Kako ocijeniti film?
Film se može ocijeniti na različite načine ovisno o tome što očekujete od njega. Ako tražite film koji će vas nasmijati, zabaviti i impresionirati svojom animacijom, onda je film dobar izbor za vas. Ako tražite film koji će vas iznenaditi, oduševiti i dirnuti svojom pričom, onda je film loš izbor za vas. Naša ocjena filma je 6/10.


# Conclusion paragraph and 5 unique FAQs Ledeno doba 4 je četvrti dio popularne animirane franšize koja prati avanture životinja iz ledenog doba. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i može se gledati online besplatno na raznim streaming platformama. Film ima svoje prednosti i nedostatke, ovisno o tome što očekujete od njega. Film je zabavan i duhovit, ali predvidljiv i klišejan. Film je vizualno impresivan, ali pričom nedovoljan. Film je namijenjen za djecu i obitelji koji vole gledati ovakve filmove.


Ovdje su neka česta pitanja o filmu: • Kada se film pojavio u kinima? • Tko su glasovi glavnih likova u hrvatskoj verziji filma? • Koji je najbolji dio filma? • Hoće li biti još nastavaka filma? • Kako se zove pjesma koja svira na kraju filma?A evo i odgovora: • Film se pojavio u kinima u Hrvatskoj 5. srpnja 2012. godine. • Glasovi glavnih likova u hrvatskoj verziji filma su: Dražen Bratulić kao Manny, Tarik Filipović kao Diego, Robert Bošković kao Sid, Ecija Ojdanić kao Ellie, Mia Krajcar kao Peaches, Goran Navojec kao kapetan Gutt, Nataša Janjić kao Shira. • Najbolji dio filma je Scratova potjera za žirom u svemiru koja je urnebesna i spektakularna. • Da, bit će još nastavaka filma. Peti dio se zove Ledeno doba: Veliki udar (Ice Age: Collision Course) i izašao je 2016. godine. • Pjesma koja svira na kraju filma se zove We Are (Family) i izvode ju Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Nicki Minaj, Drake, Keke Palmer, Jennifer Lopez and Queen Latifah.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page